+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Skupinski odhodi


Domov  >  skupinski-odhodi
loading ...

Več o skupinskih odhodih


Izbrane destinacije in razpisani termini za Citybreak izlete, ki so podkrepljeni z slovenskim spremstvom in vodenjem. Primerno za tiste, ki se težje znajdete sami po večjih mestih, za tiste ki bi radi slišali kaj zanimivega o kulturi in zgodovini mesta, ter seveda za zaključene skupine.

Citybreak preverjeno 

Zagotovljeni letalski prevozi
Povratni prevozi do letališč

Strokovno vodenje
Vrhunsko doživetje
 

Izberi svoj skupinski odhod

London

Termini: 14.03. - 17.03.2019

Vsi, ki ste že obiskali angleško prestolnico, veste, da to mesto ob Temzi skriva mnogo več kot le Big Ben, sloviti most in Buckinghamsko palačo. London je že leta pribežališče umetnikov z vsega sveta, ki tja prihajajo predvsem v želji, da bi izživeli svojo kreativnost in se izgubili v kotlu raznolikosti, kjer drugačnost ni hiba, temveč prej vrlina. Tudi mi bomo kreativni in obiskali kotičke ,ki jih po navadi turisti izpustijo.
Spomladanska Sardinija

Termini: 24.04. - 28.04.2019

Doživite utrip starega mesta, se z ladjo odpeljite po turkiznih zalivih in si morda že privoščite skok v morje. Obiščite sever otoka in si oglejte srednjeveško mestece Castelsardo, se potopite v morje na eni najlepših plaž na svetu La Pelosa, raziščite Neptunove jame ter še veliko več! Sardinija je spomladi top destinacija za vse, ki želite, da se poletje čim prej začne !
Stockholm in Talin

Termini: 01.05. - 05.05.2019

Kratka kombinacija dveh prekrasnih Baltskih prestolnic, z odličnim vodenjem. v času prvomajskih praznikov !
Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.