Thyon | Smučanje Švica | SKIFUN
+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Thyon-Les Collons

Domov  >  svica  >  Thyon-Les Collons
Nastanitev
20 Nastanitev

Thyon-Les CollonsSončno počitniško območje Thyon se nahaja na zahodni strani Val d'Hérémence v Spodnjem Valaisu, blizu prestolnice kantona Sion na nadmorski višini od 1500 m do 2100 m. Thyon je posebej zasnovan za potrebe smučarjev in tvori vzhodna vrata do prostranega smučišča 'Four Valley'.

Medtem ko je počitniška regija Thyon najbolj priljubljena v zimski sezoni, gostje poleti lahko uživajo v svežem alpskem zraku in prijetnem miru, ter na obsežnem pohodniškem območju in razburljivih gorsko kolesarskih poteh. Dva spusta se začneta na zgornji postaji sedežnice Etherolla, ki se v Thyonu poveže s tretjim, ki kolesarje pelje od Thyona do Les Collons.

Tako kot marsikje v Valaisu, se tudi tu lahko brez večjih višinskih razlik sprehodite po Suonenu, namakalnih kanalih, ki so bili zgrajeni pred stotimi leti. Za spremembo lahko preizkusite tudi jahanje, plezanje, balinanje, jadralno padalstvo ali zmajarstvo. Dolina Rone z vinorodnim okolišem Sierre / Salgesch je lahko dosegljiva za izlete.V kraju se nahaja


1 Bar/pub
Odpiralni čas preverite na recepciji objekta.
1 Restavracija
Odpiralni čas restavracije preverite na recepciji objekta.
1 Trgovina z živili
1 Tourist office
1 Banka/bankomat
1 Pošta
1 Zdravnik
1 Zobozdravnik


loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.