+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Naša
odgovornost
Tako kot pravega prijatelja spoznamo šele v stiski, je pomembno, da imamo na potovanju ob sebi partnerja, na katerega se lahko vselej zanesemo. Naša skupna pot se ne konča le pri sklenitvi in plačilu aranžmaja, temveč se nadaljuje, ko že sedite na letalu naproti vaši izbrani destinaciji.
 
Vsako potovanje je zgodba zase. Vsak, ki se odloči za potovanje, pa se hkrati odloči tudi za odhod iz območja udobja v območje neznanega. A življenje nas uči, da človek ne more imeti nekaj dobrega brez kančka slabega. In prav tisto, kar na potovanjih naj ne bi bilo dobro, želimo pri Citybreaku, če se le da, spremeniti v dobro.
 
To pa pomeni, da se ekipa Citybreak zavezuje, da ob plačilu aranžmaja prejmete točno izbrane letalske karte, hotelske nastanitve in izbrane dodatne aktivnosti iz naše ponudbe. In če se slučajno zgodi, da vam je zaradi napake upravljalca nastanitve ali letalske družbe dodeljena napačna karta ali soba, vam 24-urna Citybreak asistenca zagotavlja pomoč ob katerikoli uri. Še več če s svojo predhodno izbrano hotelsko sobo na samem mestu niste zadovoljni, nas lahko pokličete ali nam pišete in znotraj izbranega hotela vam bomo poskušali izpolniti vaše nastanitvene želje.
 
Ker vsako potovanje povzroči tudi svojevrsten adrenalin in neučakanost pred odhodom, naj na tem mestu še poudarimo, da se pri Ciybreaku zavedamo, da je pravočasno urejena dokumentacija in dostavitev letalskih kart toliko bolj pomembna.
 
Vstopite v svet, z vami je Citybreak!
 
Ekipa Citybreak
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.