Bad Gastein | Smučanje Avstrija | SKIFUN
+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Bad Gastein

Domov  >  Avstrija  >  Bad Gastein
Nastanitev
6 Nastanitev

Bad GasteinMestece Bad Gastein ponuja počitnice za vse čute, vse leto.
Tu so vrhovi, ki presegajo tri tisoč metrov nadmorske višine in segajo v ledeniško območje Visokih Tur. Bad Gastein ni le alpski Monte Carlo, ampak je raj za športne navdušence tekom celega leta. Felsentherme Bad Gastein ležijo na nadmorski višini 1100 metrov v središču mesta Bad Gastein, nasproti žičnice Stubnerkogel. Izbirate lahko med savna svetom, spa tretmaji, masažami, notranjim in zunanjim bazenom. Očarljivo mestece iz obdobja Belle Époque poleg številnih športnih možnosti ponuja še marsikaj. Kraj je širom sveta poznan po svojih termalnih vrelcih in super pripravljenih smučarskih progah, ki ponujajo 180km smučarskih užitkov. Štiri smučišča se razprostirajo na nadmorski višini med 860m in 2.650m. Vsa štiri smučišča povezuje skibus, ki je brezplačen za imetnike smučarskih vozovnic.

Osrednje smučišče SCHLOSSALM-ANGERTAL-STUBNERKOGEL
To je največje povezano smučišče v Gasteinu, ki med seboj povezuje Bad Hofgastein in Bad Gastein. Ponuja 87km smučarskih prog vseh kategorij. Spusti z več kot 1.000 m višinske razlike obljubljajo raznoliko zabavo na progi in odlično povezano s sodobnimi smučarskimi napravami. Idealno za vaše smučarske užitke! Za začetnike priporočamo vadišče Gasti Snowpark v dolini Angertal. Smučarska zabava vas čaka na Funslope in Ride at Ease v snežnem parku Gastein.

Smučišče SPORTGASTEIN
Adrenalina željni freeriderji in smučarji zunaj urejenih prog pridejo na svoj račun na smučišču Sportgastein, ki ponuja 20km smučarskih prog.
Nahaja se na koncu doline Gastein le 10km od centra Bad Gasteina.

Smučišče DORFGASTEIN/GROSSARL
Družinsko smučišče Dorfgastein-Großarl se nahaja na začetku doline Gastein, 8km pred Bad Hofgasteinom. Smučišče povezuje kraja Dorfgastein in Grossarl v sosednji dolini in ponuja več kot 60km smučarskih prog.

Smučišče GRAUKOGEL
Smučišče se nahaja na zahodni strani Bad Gasteina in ponuja več kot 10km smučarskih prog. Iz mesta je dostopno s ski busom in ni povezano v sistem SCHLOSSALM-ANGERTAL-STUBNERKOGEL.


loading ...
  • 1
  • Izberi svojo nastanitev

Izberi svojo nastanitev

loading ...
Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.