+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Tenerifi

loading ...

citybreak preverjenoTenerife je otok, ki ga vsako leto obišče deset milijonov turistov, pa vendar lahko tu najdete veliko odmaknjenih, skoraj neokrnjenih kotičkov. Predstavljajte si, da se lahko že po komaj štiri ure trajajočem letu znajdete na otoku, kjer lahko opazujete zasneženi vrh ugaslega vulkana, se potite v subtropskem gozdu, uživate na s soncem obsijanih peščenih plažah in se naužijete vonjav bujno cvetočih vrtov. Vse to lahko doživite na Tenerifih, otoku večne pomladi, ki leži v Atlantskem oceanu le 300 kilometrov od afriške obale. Otok je idealen cilj za vse, ki ne marajo zime ter si sredi mrzlih in meglenih mesecev zaželijo kratkega pobega v tople kraje. Tenerife je eden od sedmih večjih otokov Kanarskega otočja, od katerih sta najbolj znana prav Tenerife in Gran Canaria. Tenerife je verjetno najprivlačnejši med vsemi, saj premore raznovrstno naravo in geologijo, poleg tega pa je imel vseskozi pomembno zgodovinsko vlogo. Otok ni prav velik, njegova površina znaša dobrih dva tisoč kvadratnih kilometrov, stalno pa na njem živi okrog 700 tisoč ljudi. A zaradi privlačnosti se tem vsako leto pridruži še okrog deset milijonov turistov. Kljub temu je tu mogoče najti mirne kotičke in predele s še vedno dobro ohranjeno naravo.

Razpoložljivost:

Cena paketa velja na dan objave 18.02.2021, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.

Paket 7 noči že za 369 €Predlagan termin:

07.05.2021
Treviso 07:00 - Tenerife 10:35

14.05.2021
Tenerife 11:10 - Treviso 16:45
Cena paketa vključuje:

letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
letališke takse
ročno osebno prtljago do 10 kg
7 x POLPENEZION
brošuro mesta

 
Transferji:

Povratni transfer na letališče:
Treviso že za 28€ iz Ljubljane

Za vse destinacije so možni tudi drugi termini in namestitve glede na razpoložljivost. Ponudbo pripravimo na povpraševanje - info@citybreak.si.
Citybreak priporoča:
Sedeži na letalu skupaj:
od 4€/sedež naprej (odvisno od zasedenosti)

*če nimate rezerviranih sedežev se letalske karte lahko tiskajo šele 2 dni pred letom in sedeži niso skupaj

Najem avtomobila na letališču na Tenerifih:
Ford Fiesta ali podoben avto
Najem 7 dni že za 170 Eur
V ceno najema je vključeno: neomejena kilometrina, zavarovanje proti tretji osebi, vse lokalne takse, zavarovanje proti kraji in nezgodi.
 

Nastanitevloading ...


Copyright © 2007–2021 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.