+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Moto GP Misano

loading ...

PreverjenoPrvi dogodek za Veliko nagrado, ki je potekal v Misanu, je bil leta 1980, prizorišče pa je postalo stalnica na koledarju MotoGP od leta 2007, potem ko je bilo popolnoma prenovljeno.
Dirka v Misanu , kjer so bile trume zvestih privržencev Valentina Rossija, kdo bo nov naslednik src najzvestejših navijačev?. Hiša Valentina Rosija v Tavuliji je od dirkališča oddaljena vsega 20 minut vožnje. Manj znano dejstvo pa je, da je poleg Valentina Rossija ta regija proizvedla še več odličnih italijanskih dirkačev. Med dirkače, ki so odraščali na bližnjem območju so tudi pokojni Marco Simoncelli, Andrea Dovizioso in Marco Melandri. Dirka predstavlja izjemen izziv za dirkače na tehnično zelo zahtevnem dirkališču in je krasna dirka za gledalce, ki lahko spremljajo dogajanje le nekaj deset metrov od steze na naravnih pobočjih ob stezi.

Dirkališče se nahaja v neposredni bližini San Marina, ene najmanjših državic na svetu in tik ob morju, blizu živahnega mesteca Rimini, ki je znano po prečudovitih peščenih plažah in bujnem nočnem življenju.

Cena paketa: že za 269€/osebo!Avtobusni prevoz iz Ljubljane in Fernetičev
Nočitev z zajtrkom v hotelu v Riminiju
Vikend vstopnica Prato 1

Ogled Rossijevega domačega kraja Tavullia
Spremljevalec na poti

 
Program potovanja:

09.09.2023
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 01:30. Nočna vožnja čez mejni prehod Fernetiči in naprej mimo Benetk, Padove, Bologne in Riminija do dirkališča v Misanu. Sledi vstop na dirkališče, ogled sobotnih kvalifikacij in prostih treningov in sobotne sprint dirke. Po vseh kvalifikacijah in dirki sledi zbor potnikov pred dirkališčem in vožnja do bližnje Tavullie - domačega kraja Valentina Rossija. Prosto za sprehod po mestu, kjer je vse v znamenju znamenite številke 46! Prosto pozno popoldne v Riminiju. Nočitev.

10.09.2023
Po zajtrku, prevoz do dirkališča in ogled nedeljskih dirk. Okoli 16:00 sledi zbor potnikov pred dirkališčem in povratek v Slovenijo, kamor predvidoma prispemo med polnočjo in 02:00 uro zjutraj.Cena paketa vključuje:
Avtobusni prevoz iz Ljubljane/Fernetiči, vstopnico za ogled sobotnih kvalifikacij in nedeljske dirke (stojišče -Prato 1), 1x nočitev z zajtrkom v hotelu v Riminiju, slovensko spremstvo, organizacijo potovanja in strošek rezervacije.

Na povpraševanje možno kupiti tudi samo vstopnice.
 

Nastanitevloading ...


Copyright © 2007–2023 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.