+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Moto Gp 2020


Domov  >  motogp
loading ...

MOTO GP Ponudba


Pretekla sezona je podirala rekorde in pisala zgodovino, a letošnji MotoGP obeta še bolj razburljive trenutke. Zato ne zamudite ogleda dirk v živo v organizaciji agencije CITYBREAK. Kot že nekaj let, tudi letos organiziramo skupinske odhode z avtobusi na nam najbližje in najbolj zanimive dirke, kot so Brno, Misano in Mugello. Na vsakem skupinskem potovanju pripravimo poleg ogleda dirke še kakšno dodatno aktivnost ali dogajanje, posebno za naše MotoGP navdušence!

!NOVOST! Sedaj tudi OGLED DIRK IZVEN EVROPE! Za vse tiste, ki želite več in ste avanturističnega duha, smo pripravili nekaj paketov ogledov dirk tudi na drugih kontinentih, ki predstavljajo idealno priliko za kombinacijo počitnic in MotoGP-ja!

Poleg naših skupinskih odhodov ponujamo pakete ogledov skoraj vseh dirk na evropskih tleh. Med najbolj zanimive in obiskane sodijo (zaradi temperamentnih navijačev in izjemnega vzdušja) španske dirke, še posebej razburljiva je zadnja dirka sezone, ki se odvija v Valenciji - tam pa poskrbimo, da naši potniki (poleg dirke), doživijo tudi utrip mesta v spremstvu slovenske vodnice.

Kaj pa obeta nova sezona? Po upokojitvi Danija Pedrose se Hondi ob bok aktualnemu svetovnemu prvaku - Marcu Marquezu, pridružuje Jorge Lorenzo, katerega je v Ducatiju zamenjal Danilo Petrucci. Oznanitev Lorenzove selitve je bila zelo odmevna in sedaj bodo vse oči uprte v njegove nove predstave na Hondi. Valentino Rossi ima pogodbo z Yamaho še do konca sezone 2020, po tem pa je namigoval tudi na konec kariere, kar pomeni da sta naslednji dve sezoni mogoče ene zadnjih, ko bomo lahko 'doktorja' lahko v živo gledali pri dirkanju.

Ekipa Citybreak

Citybreak preverjeno 

Različne vstopnice za ogled dirke
Udoben avtobusni prevoz na skupinskih odhodih
Organiziran letalski prevoz na ostalih odhodih

Izbor najbližjih in najzanimivejših dirkališč
Preverjene namestitve blizu dirkališč
Dodatne aktivnosti na skupinskih odhodih!
 

Izberi svoj MOTO GP:

Moto GP Barcelona

Termini: 05.06. - 08.06.2020

Dirka nedaleč stran od prestolnice Katalonije. Super priložnost in idealen poletni termin za dve muhi na en mah: ogled dirke in ogled prelepe Barcelone!

CENA ŽE OD: 415€ / osebo!
Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.