+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Moto Gp 2020


Domov  >  motogp
loading ...

MOTO GP Ponudba


Pretekla sezona je podirala rekorde in pisala zgodovino, a letošnji MotoGP obeta še bolj razburljive trenutke. Zato ne zamudite ogleda dirk v živo v organizaciji agencije CITYBREAK.

Kot že nekaj let, tudi letos organiziramo skupinske odhode z avtobusi na nam najbližje in najbolj zanimive dirke, kot so Brno, Misano in Mugello.Poleg naših skupinskih odhodov ponujamo še pakete ogledov številnih dirk na evropskih tleh. Med najbolj zanimive in obiskane sodijo španske dirke, še posebej razburljiva je zadnja dirka sezone v Valenciji. Tisti največji avanturisti, pa se lahko odpravite tudi na OGLED DIRK IZVEN EVROPE!

Kaj pa obeta nova sezona? Alex Marquez, aktualni svetovni prvak razreda Moto2, se bo letos v kraljevskem razredu pridružil Hondi in tako dirkal v isti ekipi kot njegov starejši brat, 8-kratni svetovni prvak Marc Marquez! Valentino Rossi pa ima pogodbo z Yamaho le še do konca sezone 2020, kar pomeni da je ta sezona mogoče celo zadnja, ko bomo lahko 'doktorja' še gledali pri dirkanju...

Citybreak preverjeno 

Vstopnice za ogled dirke VKLJUČENE V CENO!
Udoben avtobusni prevoz na skupinskih odhodih
Organiziran letalski prevoz na ostalih odhodih

Izbor najbližjih in najzanimivejših dirkališč
Preverjene namestitve blizu dirkališč
Dodatne aktivnosti na skupinskih odhodih!
 

Izberi svoj MOTO GP:

Copyright © 2007–2021 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.