+ 386 1 600 80 87
Prijava



NOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Tenis


Domov  >  tenis
loading ...

Več o tenisu


Tenis je zagotovo eden najbolj prestižnih športov v vsej zgodovini. Igra izhaja iz poznega 19. stoletja, ko so jo začeli igrati v Angliji. Skladno z njegovo tradicijo, pa od tod tudi izvira najprestižnejši teniški turnir na svetu - Wimbledon.

Tenis se je razširil po celem svetu in posledično ima danes ogromno rekreativnih in profesionalnih igralcev (ti so znani tudi po dobrih zaslužkih) ter na milijone privržencev in gledalcev.

Izjemno nas veseli, da lahko tistim, ki si želite napete teniške igre med najboljšimi ogledati v žvo, ponudimo odhode na praktično vse največje teniške turnirje na svetu - od Wimbledona do Pariza pa vse do finala ATP Masters v Londonu. Naš nabor odhodov in teniških turnirjev sproti dopolnjujemo, vedno pa vam lahko uredimo tudi aranžmaje po meri.

Citybreak preverjeno



 

Ekskluzivne ponudbe
Zagotovljene vstopnice

Ugodne nastanitve
Veliko dodatnih aktivnosti
 

Izberi svoj turnir:

BNL Italia Rim

Termini: 16.05. - 19.05.2019

BNL d'Italia - ATP turnir serije 1000 je eden najbolj glamuroznih ATP turnirjev, ki predstavlja svojevrstno doživetje. Zaznamovan je namreč z visoko modo, odlično italijansko kulinariko in glasbenimi nastopi slavnih glasbenikov.
Madrid Mutua Open

Termini: 09.05. - 12.05.2019

Največji evropski turnir sezone na pesku, pred Roland Garrosom, se igra na terenih kompleksa Caja Magica v Madridu. To je edini evropski turnir najvišje kategorije v konkurenci tenisačev in tenisačic in zatorej edinstvena izkušnja za vse ljubitelje tega športa!
Roland Garros Pariz

Termini: 31.05. - 03.06.2019

Odprto prvenstvo Francije, uradno imenovan Tournoi de Roland-Garros, je eden štirih teniških turnirjev za Grand Slam, ki poteka vsako leto v maju in juniju na peščeni podlagi v Parizu.
Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.