+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Valencia

Domov  >  skupinski-odhodi  >  Valencia
Nastanitev
1 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoZanimivo moderno mesto, za katerega pravijo da ima najboljše večerno življenje, hkrati pa je tudi zibelka paelle. Valencia je zagotovo eno bolj futurističnih mest v Španiji, ki se ga splača obiskati.
Atrakcije mesta so gotska katedrala, katere zvonik je imenovan Micalet in predstavlja simbol mesta, prav tako pa sta edinstvena LaLonja (tržnica iz 15. stoletja) in stari trg. Najbolj impresiven pa je nov projekt arhitekture Ciudad de Las Artes y las Ciencias (mesto znanosti in umetnosti).

Cena paketa že za 259 €
*Super cena velja do 15.12. oziroma do zasedbe mest 

letalski prevoz iz letališča v Trstu
osebna ročna prtljaga do 10 kg
najem koles ( 1 dan )

3 x nočitev z zajtrkom v preverjenem hotelu 3*
povratni transfer letališče Valencia- hotel
slovensko spremstvo
 

 
Program potovanja:

13.02.2020
Zbor potnikov na letališču v Trstu 2 uri pred vzletom. Ob 14:45 uri polet letala proti Valencii. Ob 17:00 uri pristanek na letališču v Valencii. Vožnja z metrojem do hotela . Namestitev v hotelu, nato pa kratek orientacijski sprehod po centru mesta. Nočitev v hotelu.

14.02.2020
Po zajtrku se podamo na ogled mestnih atrakcij v starem delu mesta. Ogledali si bomo vse najpomembnejše mestne zanimivosti kot so: stari del mesta s katedralo, pokrito tržnico, park Turia, stolp Serranos, La Lonja, trg Ayuntamiento, arena za bikoborbe. Po kosilu prosto za ogleda katerega izmed muzejev ali shopping v mestu. Obiščemo lahko tudi znameniti živalski vrt Bioparc ( doplačilo ), ki ponuja celoten spekter afriške flore in favne. Tako boste tu lahko občudovali živali kot so: leopard, hijene, levi, žirafe, nosorogi, sloni, gorile... in to ne v kletkah, temveč v lepo urejenem okolju, ki obiskovalce in živali ločijo le naravne ovire. Nočitev v hotelu.

15.02.2020
Po zajtrku se odpravimo na ogled novega dela mesta in to kar s kolesi. V objemu parka Turia bomo kolesarili po urejenih kolesarskih stezah in uživali v razgledu. Na koncu parka nas čaka Mesto znanosti in umetnosti s čudovitim oceanografskim muzejem ( doplačilo ). Nadaljujemo vožnjo do pristaniškega dela s prizoriščem Formule 1 in Americas Cup, se podali čez najstarejši del mesta - Cabanyal s prelepimi uličicami z barvnimi fasadami, dan pa zaključili na mestni plaži Valencije!
Prosto za kosilo (poizkusite znamenito paello!). Nato pa počasi nazaj proti hotelu. Peljali se bomo mimo kultnega nogometnega stadiona Mestalla in po sreči doživeli dan tekme, ko se hrup razlega še nekaj ulic stran. ( na željo seveda uredimo tudi vstopnice za tekmo ). Zvečer možen ogled predstave flamenka ( doplačilo ).

16.02.2020
Zelo zgodnji zajtrk in vožnja proti letališču, kjer imamo ob 6.40h polet nazaj proti Trstu.

Cena paketa vključuje:
letalski prevoz na omenjeni lokaciji, letališke takse, osebno ročno prtljago do 10 kg, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, povratni transfer letališče- hotel- letališče, celodnevni najem koles, slovensko spremstvo in vodenje ves čas potovanja.

Možna doplačila ob prijavi:

povratni transfer do letališča v Trstu = 30 €
rezervacija sedežev na letalu skupaj od 5€ naprej (odvisno od zasedenosti)
 

Nastanitevloading ...


Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.