+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Sevilla in Cordoba s hitrim vlakom

Domov  >  skupinski-odhodi  >  Sevilla
Nastanitev
0 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoAndaluzijska prestolnica Sevilla je ena najbolj slikovitih in najlepših španskih mest, z bogato kulturno zgodovino in živahnim življenjskim utripom.
Sevilja je stara več kot 2200 let. Skozi zgodovino so mnoge civilizacije pustile svoj pečat v mestu in to je pripomoglo k temu da ima mesto še poseben čar. Sevilja ima zelo dobro ohranjen zgodovinski center. Čeprav ima močan srednjeveški, renesančni in baročni pridih, se v mestu še najbolj čuti pridih arabske kulture.

Cordoba ali Mesto veličastnosti
Cordoba je mesto v španski pokrajini Andaluziji in glavno mesto Province Córdoba. Sprva ibersko in nato rimsko mesto je v srednjem veku postalo prestolnica islamskega kalifata. Staro mestno jedro vsebuje številne spomenike iz obdobja, ko je bila Corduba v Rimskem cesarstvu upravno središče rimskih provinc. V 10. stoletju je bila verjetno mesto z največjim številom prebivalcev na svetu

Razpoložljivost:
Cena paketa velja na dan objave 26.02.2020, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.

Cena paketa že za 429€ /osebo 

letalski prevoz iz letališča Benetke
osebna ročna prtljaga do 10 kg
povratna vozovnica za hitri vlak

3 x nočitev z zajtrkom v hotelu v Sevilli 3*
organizacija potovanja
slovensko spremstvo
 

 
Program potovanja:

25.09.2020
Zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah, ob 05:30 uri zjutraj. Polet proti Sevilji ob 07:10 uri. Pristanek na letališču Sevilla in transfer do hotela. Po osvežitvi sledi peš ogled mesta z lokalnim vodnikom. Spoznali se boste z glavnimi znamenitostmi mesta: palača kraljeve družine Alcazar, seviljska Katedrala, ki je ena največjih katedral na svetu z znamenitim minaretom imenovanim La Giralda - ostankom mošeje, ki je nekoč stala na mestu katedrale, prizorišče bikoborb Plaza de Toros, trg Plaza Nueva in trg Plaza de Espana, ki se ga boste morda spomnili iz sage Vojne zvezd. Popoldne boste imeli čas za pokušino odličnih tapasov in pa kozarček rdečega vina. Zvečer predlagamo obisk predstave flamenka (doplačilo). Nočitev v hotelu.

26.09.2020
Po zajtrku ogled preostalih znamenitosti : »Zlati stolp«, stara tovarna tobaka, ter sprehod vzdolž reke Guadalquivir, po četrti Triana, ki velja za eno najbolj pristnih. Se mastili z odlično hrano na tržnici in uživali v objemu sonca. Sevilla je namreč statistično najtoplejši kraj v Evropi. Zvečer se lahko zabavate v enem izmed barov v centru mesta. Nočitev v hotelu.

27.09.2020
Po zajtrku se boste odpravili do železniške postaje Santa Justa , ter se vkrcali na hitri vlak za Cordobo. 300 km na uro boste drveli čez andaluzijsko pokrajino in zgolj v slabih 40 minutah prispeli v Cordobo. V Cordobi Vas počaka lokalni vodnik s katerim se spoznate z mestom in si ogledate glavne znamenitosti: eno največjih mošej na svetu, imenovano Mezquita. Sprehod po vijugastih ulicah Barrio de la Judería, poznanih tudi po zanimivih notranjih dvoriščih − patio. Ne spregledate niti prekrasne palače Alcazar. Časa bo dovolj za kosilo in samostojne sprehode po mestu. Pozno popoldne povratek s hitrim vlakom v Seviljo. Nočitev v hotelu.

28.09.2020
Po zajtrku sledi transfer na letališče, saj imamo ob 10.40 uri polet proti Benetkam. Pristanek na beneškem letališču ob 13:40 uri.
Cena paketa vključuje:
letalski prevoz na omenjeni lokaciji, letališke takse, osebno ročno prtljago do 10 kg, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, povratna vozovnica za hitri vlak, slovensko spremstvo in vodenje ves čas potovanja. DDV, prijavnina

Možna doplačila ob prijavi:
Povratni transfer do letališča v Benetkah že za= 34 €

Cena paketa ne vključuje:
Vstopnice na licu mesta, prehrano razen zajtrka, predstava flamenka
 

Nastanitevloading ...


Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.