+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

London

Domov  >  skupinski-odhodi  >  London
Nastanitev
1 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoObstaja Velika Britanija, obstaja Anglija in obstaja London. Vse skupaj spada skupaj, vendar strogo vzeto London nima veliko skupnega s preostalim Britanskim svetom. V Londonu je vse drugačno: ljudje, moda, trendi, kultura in vsakdanje mestno življenje. Naš cilj je prav to, da podoživimo utrip mesta. Seveda si ogledamo glavne mestne atrakcije, ob enem pa doživimo kaj zanimivega, novega. Obiščemo pravo ulično tržnico , poizkusimo znameniti Fish & Chips, v pubu spijemo pinto pravega ale-a, opravimo nakupe na znamenitih shopping ulicah Londona, drvimo z metroji čez mesto, z roke hranimo veverice v St. James Parku, se sprehodimo po ulicah ,kjer je nekoč moril Jack Razparač...Možnosti v tem svetovljanskem mestu je ogromno !

Cena aranžmaja za samo 445 € // Prvi otrok do 15 let samo 299 € ZAGOTOVLJEN ODHOD ! 

letalski prevoz iz Brnika
osebna ročna prtljaga do 10 kg
3 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v centru Londona

povratni transfer letališče Stansted - London
odlično slovensko vodenje
popusti za otroke do 15 let
 

 
Program potovanja:

14.03.2019
Zbor potnikov na letališču na Brniku. 2 uri pred vzletom ob 11:00 uri. Ob 12:30 uri polet letala proti Londonu. Prevoz z vlakom do centra Londona in nato z metrojem do hotela. Osvežitev v hotelu. Za prvi vtis o Londonu, se bomo sprehodili do Piccadilly Circus in naprej do Leicester Square, ter Soho s kitajsko četrtjo, kjer lahko kaj pojemo in popijemo. Vrnitev v hotel, ter nočitev.

15.03.2018
Po zajtrku se bomo namenili v »alternativni« Camden Town. Alternativna moda in glasba, pisana množica prodajalcev in obiskovalcev kar petih tržnic je tisto, kar odlikuje nenavadni Camden Town. Okrožje v severnem Londonu je živahno vse dni v tednu in zanimiv je pogled na trgovine, ki ponujajo alternativno modo vseh možnih stilov. Obiskati velja kar nekaj tržnic. Camden Stables je tržnica, ki je urejena v nekdanjih konjskih stajah. Poleg kulinaričnih dobrot z vseh koncev sveta, ki se ponujajo na številnih stojnicah in jim zvečer znižajo kar polovico cene, se tukaj dobijo še starine, vintage oblačila in nenavadni pohištveni kosi. Narodnostno pisana množica prodajalcev ponuja tukaj bolj ali manj neobičajna oblačila, ki jih ni možno dobiti drugje, ali pa so cene oblikovalskih kosov tukaj nižje. Kasneje sledi ogled glavnih Londonskih znamenitosti in sicer se bomo sprehodili mimo trga Trafalgar, čez St. James Park, kjer nahranimo veverice, do Buckhinghamske palače. Zopet sprehod nazaj čez St.James park, kjer bo čas za okrepčilo, ter nato do Westminstrske opatije, parlamenta in Big Bena. Sprehod čez most nad Temzo, nato pa vkrcanje na »Londonsko oko » (London Eye – možno doplačilo ). Tisti, ki ne greste na London Eye, se lahko sprehodite okoli parlamenta ali ob reki Temzi, ter si privoščite kavo ali okrepčilo, ter ujamete kakšno dobro sliko. Prosti večeru prosto za shopping na znamenitih ulicah Regent, Oxford in Bond Street. Nočitev v hotelu.

16.03.2019
Po zajtrku se odpravimo v City - center Londona in sicer se lahko do tja zapeljemo z ladjico po Temzi ( doplačilo ), vse do do Tower of London. Sprehod po mostu Tower Bridge, zunanji ogled zloglasne utrdbe Tower of London. Sledi sprehod do stolpnice 20 Fenchurch , kjer se povzpnemo 150 metrov visoko do razgledne ploščadi Skygarden, od koder se razteza prelep pogled na London. Najboljše pa je ,da je vstop popolnoma brezplačen ! Nadaljujmo pešpot mimo stolpa Monument do St. Paul Cathedral ( katedrala Sv. Pavla), ter nato čez most Millenium do galerije Tate, kjer zaključimo ogled. Preostanek dneva nadaljujemo bolj sproščeno :) in sicer Vas vabimo ,da se skupaj napotimo do hribčka Primerose Hill na severu Londona. Od tod je prekrasen pogled na mesto, še posebej ob sončnem zahodu, ko London obsijejo prelepe vijolične barve. Na poti do tja obiščemo tudi znamenite Abbey Road studije, kjer so The Beatles posneli najboljše svoje albume. Pred studiji se nahaja tudi znamenit prehod čez cesto, kjer boste lahko sami poustvarili naslovnico albuma Abbey Road. Povratek v hotel in nočitev.

17.03.2019
Zgodaj zjutraj okoli 03:30 ure sledi transfer do letališča Stansted, od koder ob 07:20 uri odrinemo proti Ljubljani, kamor prispemo ob 10:00 uri.
Cena paketa vključuje:
letalski prevoz na omenjeni lokaciji, letališke takse, osebno ročno prtljago do 10 kg, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v centru Londona, povratni transfer Stansted-London-Stansted, slovensko spremstvo in vodenje, shopping vodnik po Londonu.

Možna doplačila:
izlet z ladjico po reki Temzi 12 €
muzej voščenih lutk Madam Tussauds 28 €
London Eye 22 €

Popusti za otroke:
en otrok do 15let = 159 €
drugi otrok do 15 let = 229 €
 

Izbranoloading ...


Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.