+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Liverpool in Dublin

Domov  >  skupinski-odhodi  >  Liverpool
Nastanitev
1 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoLiverpool danes najbolj slovi po nogometu in, seveda, legendarnih Beatlih, a je mesto ob reki Mersey tudi kraj izjemnega kulturnega pomena. Leta 2004 je bilo liverpoolsko obrežje uvrščeno na Unescov seznam spomenikov kulturne dediščine, kar odraža pomembnost mesta pri razvoju svetovne trgovine in pristaniške tehnologije. Dan svetega Patrika je največji irski državni praznik. Na ta dan leta 461 je menda umrl glavni zaščitnik Irske, sveti Patrik. Irci povsod po svetu organizirajo barvite in hrupne parade. Tokrat bo »drugo središče sveta« Dublin, kamor se bo prišlo zabavat več kot milijon turistov. Seveda tudi Vi :)

Cena aranžmaja za samo 389 € 

letalski prevoz iz Benetk
osebna ročna prtljaga do 10 kg
povratni transfer letališče Liverpool - Liverpool center

3 x nočitev z zajtrkom
povratni let Liverpool - Dublin -Liverpool
slovensko spremstvo in organizacija potovanja
 

 
Program potovanja:

16.03.2019
Zbor potnikov na letališču Marco Polo v Benetkah ob 08:30 uri zjutraj. Ob 10:30 uri polet proti Liverpoolu, kamor prispemo ob 12: 00 uri po lokalnem času. Sledi transfer do hotela in kratka osvežitev. Za prvi vtis, se bomo podali v center mesta in si ogledali glavne mestne znamenitosti: Pier Head, Albert Dock, katedrala, St George's Hall,... Zvečer druženje v enem izmed pubov. Možnost večerje in nočitev v hotelu.

17.03.2019
Zgodaj zjutraj že hitimo na letališče v Liverpoolu, da ujamemo let za Dublin ob 08:30 uri. Vso prtljago razen manjšega nahrbtnika, pustimo v hotelu. In že letimo proti Dublinu, kjer pristanemo ob 09:30 uri. Z javnim transferjem se pripeljemo v center mesta Dublin ,kjer poiščemo najboljšo točko za spremljanje parade Sv. Patrika, ki se začne ob 12:00 uri. Gre za največji irski praznik, ki privabi več kot milijon ljudi na ulice. Dublin ta dan postane eno samo veliko zabavišče, kar boste lahko doživeli na svoji koži. Ne bomo zapustili Dublina, brez da bi poizkusili tudi vrček Guinnessa in pojedli kakšno ostrigo. Okoli 18:00 ure sledi transfer do letališča v Dublinu in ob 20:45 uri polet proti Liverpoolu. Po pristanku transfer do hotela in nočitev.

18.03.2019
Po poznem zajtrku ( bomo utrujeni od prejšnjega dne ), sledi Magical Mystery tura ( za doplačilo ) , na kateri boste spoznali vse kar morate vedeti o najpopularnejši glasbeni skupini -Tjhe Beatles. Obiskali bomo znameniti Strawbery Field in Penny Lane. Videli ,kje so odraščali in živeli Beatli, ter turo zaključili v Cavern Club, v katerega imate tudi prst vstop zvečer. Popoldne po želji obiščemo tudi kultni nogometni stadion Anfield, kjer nikoli ne boste hodili sami in kjer boste izvedeli prav vse o tem znamenitem nogometnem klubu. Nočitev v hotelu.

19.03.2019
Po zajtrku sledi transfer do letališča in ob 12.30 uri polet proti Benetkam, kamor pristanemo ob 16.00 uri.
Cena paketa vključuje:
letalski prevoz na relaciji Benetke- Liverpool- Benetke, letalski prevoz na relaciji Liverpool- Dublin -Liverpool. , letališke takse, osebno ročno prtljago do 10 kg, 3 x nočitev z zajtrkom v hotelu v Liverpoolu, , povratni transferji letališče Liverpool- center, slovensko spremstvo in organizacija potovanja.

Doplačila ob prijavi:

The Beatles tura Magical Mystery = 23 € / osebo
ogled in tura po stadionu Anfield = 24 € / osebo

Doplačila na licu mesta:
morebitne ostale vstopnine
javni prevoz po Liverpoolu in Dublinu
 


slikanoIzbranoloading ...


Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.