+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Zanzibar

Domov  >  pocitnice-svet  >  Zanzibar
Nastanitev
1 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoTanzanijski otok, ob vzhodni Afriški obali, je bil v preteklosti znan predvsem po trgovini s sužnji, danes pa slovi po mamljivih plažah, začimbah, tropskem sadju in morskih dobrotah. Zanzibar predstavlja končno postojanko številnih popotnikov, ki si po napornem vzponu na Kilimandžaro - najvišjo goro v Afriki, privoščijo oddih na njegovih peščenih plažah. Slovi pa tudi kot počitniška izbira uživačev, ki na tanzanijskem otoku iščejo svoj rajski kotiček – tega res ni težko najti. Precej manj rajska pa je zgodovina Zanzibarja, o kateri priča že samo ime otoka, ki izvira iz arabščine in pomeni dežela črncev - Zanzibar je bil namreč glavna postojanka za prevoz črnih sužnjev z afriške celine v svet. V zameno za sužnje je na tanzanijski otok iz Azije in Latinske Amerike prišla kopica začimb, ki jim tropsko podnebje odlično dene, zato tukaj bogato uspevajo še danes, otoka pa se zdaj drži ime otok začimb.

Sprehodite se po izjemni tržnici začimb v Stonetownu ali pa se odpeljite na plantaže, kjer jih pridobivajo. V gozdu Jozani spoznajte divje opice, na otoku Prison pa opazujte orjaške želve, ki imajo impresivno življensko dobo, na južni obali otoka pa plavajte z delfini. Med pohajkovanjem po Stonetownu boste verjetno naleteli na rojstno hišo Freddieja Mercuryja, v pisanem mestu pa najdete tudi muzeje in razne druge točke, ki so vredne ogleda. Na dnevni urnik morate uvrstiti tudi potapljanje in sprehode po plaži.

Razpoložljivost:
Cena paketa velja na dan objave 04.06.2020, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.

Paket 7 noči že za 1070€! 
Predlagan termin:

13.02.2021
Zagreb 16:05 - Doha 23:15
Doha 02:20 - Zanzibar 08:20 (prihod 14.02.2021)

20.02.2021
Zanzibar 17:15 - Doha 23:25
Doha 02:15 - Zagreb 06:15 (prihod 21.02.2021)

*na povpraševanje možni tudi drugi termini
Cena paketa vključuje:

Letalske vozovnico na omenjenih relacijah
Letališke takse
Ročna prtljago do 7 kg
Čekirana prtljago do 30 kg
6x nočitev z zajtrkom v hotelu 4*
Brošuro dežele
 

 
Transferji:

Povratni transfer na letališče:
Zagreb že za 18€ iz Ljubljane
Za vse destinacije so možni tudi drugi termini in namestitve glede na razpoložljivost. Pripravimo celotno potovanje po vaši željah. Ponudbo pripravimo na povpraševanje - info@citybreak.si.
 


GalerijaNastanitevloading ...


Copyright © 2007–2020 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.