+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

New York City

Domov  >  pocitnice-svet  >  New-York
Nastanitev
1 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoZa mesto v nebo segajočih nebotičnikov, prestolnico denarja, uspeha, slave in moči velja, da je brezčasno, da je svet zase, da je kraj hitrih vzponov in hitrih padcev in spet ponovnih vzponov. V New Yorku, pravijo, je res vse mogoče. Ena stvar zagotovo drži – ob njegovi omembi skoraj nihče ne ostane ravnodušen. Če ga ljubiš, ali sovražiš, te nikdar ne bo pustil hladnega. O njem je veliko napisanega in ogromno povedanega, a nič ne šteje, če ga ne vidimo na lastne oči in ne doživimo z lastnimi čutili.
Eno najbolj pogostih vprašanj tistih, ki New York prvič obiščejo, je, kako se znajti v tako velikem mestu. Že sam osrednji Manhattan, za katerega velja, da se po njem ob prometni konici giblje nekaj milijonov ljudi, je prava mreža neskončnih avenij in ulic. A je skoraj vsak strah odveč, saj je sistem ulic precej enostaven in se ga človek hitro navadi. Avenije potekajo vzdolžno in vzporedno, sekajo pa jih (običajno) enosmerne ulice. Priporočljivo je, da se pred prvim sprehodom malce bolj poglobite v zemljevid. Ter seveda, da si vse izbrane destinacije, ki jih želite videti ali obiskati, označite po sistemu podzemne železnice. Torej, katera linija vas pripelje do tja in ime izstopne postaje. Nič novega za uigrane urbane popotnike, za ostale pa zgolj nova izkušnja, pri kateri nikoli ne bodo sami, saj so Newyorčani znani po tem, da turiste vedno vprašajo, če jim lahko kako pomagajo. Koristno je tudi že na samem začetku ugotoviti, kje je vzhod in kje zahod, saj so ulice označene tudi na ta način. Ker so Američani nagnjeni k preprostosti, logičnosti in praktičnosti, je v vodičih, zloženkah, reklamnih materialih k opisu vsake znamenitosti, restavracije, gledališča itd. zapisano ime podzemne postaje, na kateri moramo izstopiti, da pridemo do želenega kraja.

Razpoložljivost:

Cena paketa velja na dan objave 04.06.2020, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.

Paket 5 noči že za 705€ 
Predlagan termin:

13.02.2021
Benetke 09:50 - Zurich 11:05
Zurich 12:55 - New York JFK 16:05

18.02.2021
New York JFK 22:05 - Zurich 11:40
Zurich 12:55 - Benetke 14:05 (prihod 19.02.2021)

Cena paketa vključuje:

letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
letališke takse
ročna prtljaga do 8 kg
nočitev z zajtrkom v hotelu
brošuro mesta
 

 
Transferji:
Povratni transfer na letališče:
Benetke že za 28 € iz Ljubljane

Shuttle prevoz letališče- hotel:
Povratni prevoz letališče New York - hotel že za 45 Eur na osebo

Za vse destinacije so možni tudi drugi termini in namestitve glede na razpoložljivost. Pripravimo celotno potovanje po vaši željah. Ponudbo pripravimo na povpraševanje - info@citybreak.si.
CITYBREAK priporoča:

Empire State Building
Cena: 36 €

Hop on Hop off turistični avtobus
Cena: 36 €

New York City Pass
6 znamenitosti za 1 super ceno.
Vstopnina na Empire State Building, Guggenheimov muzej ali Top of the Rock observatorij, ameriški muzej zgodovine, muzej moderne umetnosti Moma, metropolitanski muzej ali 2 urno križarjenje po reki Hudson ali izlet z ladjico na kip Svobode in Ellis Island.
Cena: 115 €

Ogled Musicla
Znameniti muzikli na Broadwayu
Cena: od 50 - 120 €
 


GalerijaNastanitevloading ...


Copyright © 2007–2020 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.