+386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen


Aqaba

loading ...

citybreak preverjenoAqaba je prijetno mesto, ki ga na vsak način priporočamo tudi za izhodišče za raziskovanje Jordanije, saj je Jordanija relativno majhna. Do Petre, ki jo letno obišče preko pol milijona obiskovalcev, je dobrih 100 kilometrov, do znamenite puščave Wadi Rum pa le 70, kar pomeni, da lahko razen prestolnice in mesta Salt vse ostale znamenitosti obiščete prav iz Aqabe. Aqaba ima okrog sto tisoč prebivalcev a kljub velikosti še zmerom spominja na zgodbe iz 1001 noči. Ozke ulice polne trgovin in restavracij vas kar posrkajo vase in kaj hitro te ogovori kak prodajalec začimb, ki pripravi mešanico natančno po tvojem okusu. Tudi za lakoto bodo dobro poskrbeli, saj Aqaba ponuja vse, od enostavnih in poceni uličnih restavracij, pa do najboljših in seveda nekoliko dražjih restavracij. Glavna prednost Rdečega morja je njegova temperatura, ki se tudi v zimskih mesecih ne spusti pod 21 stopinj Celzija. Ko pa to prednost povežemo z bogatim podvodnim svetom, pa vidimo, da je Aqaba raj za potapljanje skozi vso leto. Ob obali kar mrgoli potapljaških centrov in tako se lahko vsak, ki ima veljavno potapljaško izkaznico poda v raziskovanje podvodnega sveta – pripravljeni pa so tudi na novince.

Razpoložljivost:

Cena paketa velja na dan objave 11.11.2021, vendar se lahko zaradi dinamike cen letalskega prevoznika in hotelske namestitve kadarkoli spremeni.

Paket 7 noči že za 489 €Predlagan termin:

14.01.2022
Dunaj 13:45 - Aqaba 18:35

21.01.2022
Aqaba 19:10 - Dunaj 22:00Cena paketa vključuje:

letalsko vozovnico na omenjeni relaciji
letališke takse
ročno osebno prtljago do 10 kg
nočitev z zajtrkom
brošuro mesta

 
Transferji:

Povratni transfer na letališče:
Benetke že za 28€ iz Ljubljane
Milano že za 78€ iz Ljubljane

Za vse destinacije so možni tudi drugi termini in namestitve glede na razpoložljivost. Ponudbo pripravimo na povpraševanje - info@citybreak.si.
Vizum:
Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v Jordanijo. Pridobi se ga lahko na letališču v Jordaniji in stane cca 40 €
Priporočamo nakup JORDAN PASS, ki vključuje vizum, vstopnino v Petro, Wadi Rum, ter vstopnine v vse druge pomembnejše znamenitosti v Jordaniji.
Cena JORDAN PASS = 100 € (vključno s posredovanjem).
JORDAN PASS lahko uredimo že ob rezervaciji !
 

Nastanitevloading ...


Copyright © 2007–2021 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.