+ 386 1 600 80 87
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatek ni obvezen
* Podatek ni obvezen

Moto Gp Brno

Domov  >  motogp  >  Brno
Nastanitev
1 Nastanitev
loading ...

citybreak preverjenoAutomotodrom Brno ali (kot ga Čehi imenujejo) dirkališče Masaryk ima bogato zgodovino, ki sega že v leto 1930, ko so dirkali še po predmestju Brna. Sedanje dirkališče je bilo zgrajeno med leti 1985 in 1987, od tedaj naprej pe letno gosti dirko Moto GP, ki velja med gledalci za eno najbolj razburljivih, med dirkači pa za eno najpriljubljenejših. Dirka v Brnu je tudi Slovencem najljubša dirka, saj jo vsako leto obiščemo v ogromnem številu.

Na dirkaški dan dirko obišče več kot 150.000 ljudi in ob stezi se vedno razvije prava zabava, tako med dirkami, kot tudi ponoči. Za obiskovalce iz drugih držav so še posebej privlačne nižje cene kot so jih po navadi vajeni na drugih dirkališčih. Ogled dirke priporočamo v tako imenovanem stadionu, tam boste namreč videli največ! Dirkališče je fascinantno tudi z naravnega vidika, saj je obdano z gostimi gozdovi, dirkaška proga pa je precej razgibana, saj ima precej zanimivih vzponov in spustov.

Na tem dirkališču je Valentino Rossi dosegel svojo prvo zmago za svetovno prvenstvo sploh, daljnega leta 1996, ko je dirkal še v 125 kubičnem razredu. 9-kratni svetovni prvak in legenda tega športa je med obiskovalci tega dirkališča izjemno priljubljen, kar boste lahko tudi samo začutili ob izjemnem vzdušju, ki ga ta dirka ponuja!


Cena paketa le 185 € / osebo! 

Avtobusni prevoz iz Ljubljane, Celja in Maribora
Nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Mikulovu
Vikend vstopnica GOLD

Organizirana Pre race zabava v Mikulovu
Slovensko spremstvo
Organizacija potovanja
 

 
Program potovanja:

03.08.2019
Odhod avtobusa v nočnih urah - iz Ljubljane ob 00:00, iz Celja ob 01:00, iz Maribora pa ob 02:00 uri zjutraj. Sledi vožnja z udobnim turističnim avtobusom mimo Graza, Dunaja, čez Češko, do dirkališča v Brnu. Večina dneva je namenjena ogledu kvalifikacij in treningov. Po ogledih, okoli 16:00 se zopet zberemo pri avtobusu in se odpeljemo proti hotelu v mestu Mikulov, cca 40 minut vožnje od dirkališča. Namestitev v hotelu. Dan pa se še ne zaključi, zvečer vas vabimo na Pre-race zabavo v bližnji pub, kjer se bomo lahko družili ob glasbi in znižani ceni pijač. Sledi nočitev v hotelu.

04.08.2019
Po zajtrku v hotelu sledi vožnja na dirkališče Brno. Večina dneva je namenjena ogledu dirk v vseh kategorijah. Po končanih dirkah in ceremoniji se zberemo pri avtobusu okrog 16.00 ure ter pričnemo naš povratek po isti poti proti domu. Predviden prihod v Maribor ob 22.00 uri, v Celje ob 23:00 uri in v Ljubljano ob 00:00 uri.Cena paketa vključuje:
Avtobusni prevoz iz Ljubljane, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Mikulovu, vstopnica za ogled sobotnih treningov + kvalifikacij in nedeljske dirke (vstopnica GOLD), organizirana Pre-race zabava v Mikulovu, slovensko spremstvo, organizacija potovanja in strošek rezervacije.

Rossi
 


slikanoIzbranoloading ...


Copyright © 2007–2018 SKIFUN.eu™ | All rights reserved. / Vse pravice pridržane.